Mjölfritt Knäckebröd

10 Nov

Det här är ett helt sjukt lättbakt knäckebröd. Är väl egentligen inte ett bröd i ordets rätta bemärkelse, eftersom det inte innehåller något mjöl. Men vad gör det när det är ungefär hur gott som helst? Jag gillar att äta det alldeles som det är. Eller för all del med salt smör eller härligt rinnig brieost och besk marmelad.

  • 2 ägg
  • 1 dl sesamfrön
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl pumpafrön
  • ½ dl blå vallmofrön
  • ev. lite flingsalt

Vispa upp äggen lätt och tillsätt övriga ingredienser. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper, strö eventuellt över lite flingsalt och grädda cirka 10 minuter i 175 grader. Bryt i bitar och förvara torrt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: